Neočekivani poraz doživjeli su jučer kuglači Zadra u susretu 15. kola Prve hrvatske lige, bolji od njih bio na gostovanju u Zagrebu Medveščak koji je slavio uvjerljivo rezultatom 7-1. Zadrani su na ljestvici i dalje treći, tri su kola preostala do kraja prvenstva, u idućem kolu na kuglani Mocire, igraju utakmicu odluke protiv Osijeka, za treće mjesto i izlazak u Europu.

Mađar u redovima Zadra 37- godišnji Csongor Barany, koji igra i za srpsku reprezentaciju nije pretjerano razočaran porazom.

– Naravno da smo išli sa ciljem da pobijedimo, ali znali smo unaprijed da je njihova kuglana teška i zahtjevna, osobno prvi put sam igrao na toj kuglani, samo tri puta je neka momčad koja je ovdje igrala imala preko šesto čunjeva. Zbog svega nam je još i vrijednija pobjeda u prošlom kolu kući protiv Zaprešića, jer smo znali da u Zagrebu gotovo da i nismo mogli pobijediti, i da će ovo biti jako teško gostovanje, iako smo išli naravno pobijediti. Doduše, nismo mislili da ćemo baš tako uvjerljivo izgubiti, sljedeće subote domaćini smo Osijeku u odlučujućoj utakmici za treće mjesto, koje donosi igranje u Europi, očekujem pobjedu i slavlje zajedno s našim navijačima, završio je Barany.

Izvor: antenazadar.hr

X
X