Dana 10. veljače 2022. godine u Vip dvorani Športskog centra Višnjik d.o.o. na adresi Splitska 3, 23000 Zadar, održati će se radionica za predstavnike sportskih Udruga (administratore koji će upravljati aplikacijom)  obuhvaćene Programom javnih potreba u sportu Grada Zadra za 2022. godinu, vezana za e-informacijski sustav / aplikaciju za upravljanje sportskim udrugama.

Radionica će se održati kako bi se Udruge mogle kvalitetnije koristiti sustavom, te unosom podataka i potrebne dokumentacije u sustav, u svrhu Programa javnih potreba u sportu za 2022. godinu.

Sukladno pridržavanju epidemioloških mjera, radionica će se održati u dvije grupe: 12:00 i 13:15 sati.

Teme koje će se obrađivati na radionici su:

–       Korištenje aplikacije “e udruge” – video upute prikazuju upute za koja se nalazi na mrežnom mjestu https://app.e-udruge.eu/.

–       Način registracije, unos osnovnih podataka udruge/kluba te uključivanje postavki pomoćihttps://www.youtube.com/watch?v=4VmC3hytXv8

–       Način vođenja evidencije treninga te njegov izvoz u excel sa svim automatskim izračunima (postotak i broj prisutnih ukupno i pojedinačno ) https://www.youtube.com/watch?v=vGRnguOkloY

–       Način dostave podataka za pravdanje odobrenih financijskih sredstva u Programu javnih potreba u sportu Grada Zadra za 2022. godinu, sa pripadajućom dokumentacijom sukladno Ugovoru o sufinanciranju Programa javnih potreba  u sportu Grada Zadra za 2022. godinu.

Izvor: szgz.hr

X
X