PK Zadar i Snježana Jurinić dobitnici su ovogodišnje nagrade za postignute rezultate u obuci neplivača. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelost

Ovim putem od srca čestitamo gđi. Snježani Jurinić koja je također nagrađena za veliki doprinos u realizaciji ovog programa, te joj je također dodijeljena Godišnja nagrada za postignute rezultate u obuci neplivača.

Gđa. Jurinić inicijator je provođenja obuke neplivača u našoj sredini od 2005. godine, te nam je svima uzor zbog svoje zarazne radne energije i spremnosti za pomoći na terenu u bilo kojem trenutku.

Trener Željko Olujić preuzeo je nagradu Kluba u Orahovici gdje je i sudjelovao na 16. savjetovanju o obuci neplivača na temu ‘Znanje plivanja – Civilizacijska potreba suvremenog čovjeka’.

Kao što je rečeno na otvaranju 16. Simpozija, od strane ravnatelja Uprave za sport Krešimira Šamije, ZNANJE PLIVANJA JE PITANJE OPĆE KULTURE .

PK Zadar nastaviti će strastveno raditi u tom programu kojeg u našem Klubu godišnje prođe preko 150 djece, koji u velikom broju nastave trenirati u Školi plivanja.“

 

photo,info: ezadar

X
X