U organizaciji zadarskog kluba STK Jadera održan je tradicionalni stolnoteniski turnir 4. “Zadar open 2021”. u povodu obrane grada Zadra.

Turnir je otvorio županijski vijećnik Dr. Ivica Žuvela koji je ujedno dodijelio pobjednicima medalje i pehare. Na turniru je sudjelovalo 70 igrača i igračica iz 12 klubova iz pet županija, a igrano je u pet kategorija.

Najuspješniji klub je bio STK Šibenik sa osvojene četiri  medalje u kategorijama najmlađi kadeti, mlađi kadeti i juniori.

Drugo mjesto osvojio je STK Samobor sa osvojene tri medalje, a koje je osvojio Viktor Terihaj najuspješniji pojedinac u sve tri kategorije.

Trećeplasirani je klub je STK Dalmatinac Pag sa osvojene medalje u kategoriji juniori koje su osvojili braća Kurilić.

Seniori su na ovom turniru igrali u dvije kategorije pojedinačno i u parovima. U seniorskoj konkurenciji pojedinačno najuspješniji je bio Layman Newman koji igra za STK Dugo selo, a rođen je u Mexico City, a u parovima su najuspješniji bili STK Sinj – Biuk Ivan/Boko Damir.

Članovi domaćina Stk Jadere ovaj put nisu imali sreće.

– U svemu je uspio ovaj turnir, zahvalio bi se svima koji su sudjelovali, bilo je odlično, mogu reći samo: ponovilo se! – kazao nam je trener STK Jadere, Ivica Bujas.

Izvor:  zadarski.hr

X
X