Čakovec, 22.11. – 23.11. studenoga 2019.

Konferencija se održava u hotelu Park u Čakovcu od 22.11 – 23.11.2019. a tema konferencije su čimbenici uspješnosti sportske rekreacije.
Pokrovitelji konferencije su: Središnji državni ured za šport, Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Nastavni zavod za javno zdravstvo “dr. Andrija Štampar”, Kineziološki fakultet sveučilišta u Zagrebu i Kineziološki fakultet sveučilišta u Splitu. Supokrovitelji su Međimurska županija i grad Čakovec.

Cilj Konferencije je (1) da se izvrši inventura učinjenog između dvije Izborne skupštine, tj. od prosinca 2015. godine do studenog 2019. godine, te (2) da se razmotre pitanja vezana uz čimbenike uspješnosti sportske rekreacije i utvrde pravci daljnjeg razvoja i unapređenja sportske rekreacije u Republici Hrvatskoj. To je potrebno ne samo zbog razumijevanja i značenja ove izuzetno važne društvene djelatnosti u suvremenim uvjetima života i rada, poglavito za zdravlje ljudi, nego i zbog uspješnijeg sporazumijevanja sa svim subjektima koji su na direktan ili indirektan način povezani s područjem sportske rekreacije u Republici Hrvatskoj.

 

 

 

 

X
X